2011. június 16.

Moziban kampányol a New Yorker

Négy országban, köztük a magyar piacon fut az aktivitás a Cinema City hálózatában.

Négy országban, köztük a magyar piacon fut az aktivitás a Cinema City hálózatában.

Nemzetközi mozikampányt indított a New Yorker négy piacon: Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon. A Cinema City (CC) mozihálózatán futó aktivitást a CC-hez tartozó New Age Media sales house koordinálja. A médiatervezést a Mediacom végezte, míg a 30 másodperces szpotot az NHB Hamburg készítette.

A kampány a Dress for the moment címsorral fut, és az az üzenete, hogy a nők elég messzire képesek elmenni a ravaszkodásban, ha meg akarnak szerezni egy ruhát a márka kollekciójából. A kommunikáció 100 mozi mintegy 830 termében fut.

Małgorzata Mikina, a mozis sales house Country Supervisora elmondta: ez az egyik első olyan márkakampány, amely ennyi piacon fut egyszerre a koordinációjukkal. "A jövőben számítunk ilyen projektekre más világmárkát népszerűsíteni kívánó hirdetőktől is" - tette hozzá.

 

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

3 órája

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.