2011. június 16.

Moziban kampányol a New Yorker

Négy országban, köztük a magyar piacon fut az aktivitás a Cinema City hálózatában.

Négy országban, köztük a magyar piacon fut az aktivitás a Cinema City hálózatában.

Nemzetközi mozikampányt indított a New Yorker négy piacon: Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon. A Cinema City (CC) mozihálózatán futó aktivitást a CC-hez tartozó New Age Media sales house koordinálja. A médiatervezést a Mediacom végezte, míg a 30 másodperces szpotot az NHB Hamburg készítette.

A kampány a Dress for the moment címsorral fut, és az az üzenete, hogy a nők elég messzire képesek elmenni a ravaszkodásban, ha meg akarnak szerezni egy ruhát a márka kollekciójából. A kommunikáció 100 mozi mintegy 830 termében fut.

Małgorzata Mikina, a mozis sales house Country Supervisora elmondta: ez az egyik első olyan márkakampány, amely ennyi piacon fut egyszerre a koordinációjukkal. "A jövőben számítunk ilyen projektekre más világmárkát népszerűsíteni kívánó hirdetőktől is" - tette hozzá.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.