2018. június 11.

Mozis teremszponzorációban utazik számos nagy márka

A New Age Advertising (NAA) 4DX mozizásra invitálta üzleti partnereit, ahol a Solo: Egy Star Wars-történet című filmet nézhették meg a vendégek május 28-án.

4DX a 4D mozis technológiát ötvözi az egész estés hollywoodi filmekkel, amely a világ legfejlettebb filmszínházi technikai megoldása a legmodernebb mozgó ülésekkel, amelyeket összehangolnak a környezeti hatásokkal. A 4DX filmek vetítése közben számos speciális effektust használnak a termekben, hogy a filmnézés valósághűbb legyen, például szélfújást, illatokat, habot, folyadékot, mozgást, ködöt, buborékokat, hanghatásokat melyek minden érzékszervre hatnak, ezáltal a nézők az akció részeseivé válhatnak a hagyományos moziterem audiovizuális ingereit messze felülmúlva - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

A New Age Advertising közreműködésével már több márkával sikeres együttműködés született, amelyből kiemelkedik a Simple IMAX névadó szponzorációs együttműködés. A Simple by OTP az IMAX terem névadó szponzora az Aréna Plázában, így a mozizók a „Simple IMAX” teremben élhetik át a hatalmas vászon nyújtotta lenyűgöző látványt és a varázslatos mozi élményt.

Milyen előnyökkel jár a 4DX vagy a normál teremszponzoráció?

„A mozis teremszponzoráció lehetőségeit ismerte fel számos nagy márka és döntött úgy, hogy kihasználva a magas nézettségű filmek kínálta célcsoport elérést, kiegészíti a hagyományos on-screen kampányát a névadó teremszponzoráció márkaépítő elemeivel. Ilyen márkák például a Telekom, Nivea, Pizza Forte, Hyundai vagy az Evosoft. A 4DX és a normál teremszponzoráció 360°-os mozis kommunikációval együtt valósul meg a márkák számára a mozivásznon és a mozi területén. A 4DX termek esetében ez még fokozódik, hiszen a technika előnyeivel párosulva erősebb image építési és márkakommunikációs célt valósíthat meg.” - nyilatkozta Kiss Zsuzsanna a Cinema City New Age Advertising Értékesítési Igazgatója.