2013. június 18.

Mozizik a Borsodi

2011 után hirdet újra a Cinema City hálózatában a sörgyártó, amely ezúttal három termékét népszerűsíti.

2011 után hirdet újra a Cinema City hálózatában a sörgyártó, amely ezúttal három termékét népszerűsíti.

Két év után hirdet újra moziban a Borsodi, amely ezúttal három termékét népszerűsíti a Cinema City hálózatában. Június közepén indult a kampány, melynek keretében a lánchoz tartozó összes moziban láthatóak az új Borsodi Friss Zero, a Borsodi Friss vagy a Borsodi Super Dry szpotjai. Hogy mikor melyik reklám látható, a napszaktól függ, emellett a gyerekeknek szóló filmek előtt egyik termék sem kampányol.

"Ez a kommunikációs csatorna remekül passzol a Borsodi nyári kampányához, bízunk benne, hogy hasonlóan sikeres lesz a kampány, mint korábban. Felelős alkoholgyártó cégként – összhangban a jogi szabályozással – napközben az alkoholmentes Borsodi Zero termék látható majd a vásznon, amit este 8 után az alkoholos Borsodi Friss és Borsodi Super Dry reklámok váltanak" - nyilatkozta Balássy Árpád,a Borsodi marketing menedzsere.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.