2014. szeptember 18.

Mozizik a Deichmann

A kampány három piacon is fut az ősszel.

A kampány három piacon is fut az ősszel.

A Deichmann három piacon is mozis kampánnyal támogatja az őszi kollekciót. Először Magyarországra és Lengyelországba, majd október közepétől a román mozikba is megérkezik a kampány.

A három országban minden Cinema City moziban látható lesz a cipőmárka szpotja. Ez azt jelenti, hogy a reklám összesen 871 mozivásznon, 96 moziban, 63 városban jelenik meg az említett országokban. A kampányt Magyarországon a New Age Advertising koordinálja.

A tavaszi aktivitás után idén ez már a második alkalom, hogy a Deichmann moziban is hirdeti aktuális kollekcióját Magyarországon. Az új kampány szeptember 18-án kezdődik, és öt héten keresztül fog futni a 45 másodperces szpot normál reklámblokk pozícióban, kiválasztott filmek előtt.

(A kép forrása.)

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.