2010. június 11.

Multeam 360°: új játékos

Három ügynökséget összegyúrtak, hogy létrejöjjön a Multeam 360° Integrált Kommunikációs Csoport. Cél az egyéni ügyfelek átfogóbb kiszolgálása.

Három ügynökséget összegyúrtak, hogy létrejöjjön a Multeam 360° Integrált Kommunikációs Csoport. Cél az egyéni ügyfelek átfogóbb kiszolgálása.

A csoport tagjai a tíz éves tapasztalattal rendelkező Multeam Events, az online megoldásokat széleskörűen alkalmazó Digital!Wave, illetve a pr kommunikációs feladatokat ellátó Stern Communications. A Multeam 360° Csoport megalakulásával a tagügynökségek egy olyan ernyőmárka alá tudnak integrálódni, amely a már meglévő szolgáltatásokat képes teljeskörübben kezelni.

„A csoport tulajdonképpen az ügynökségek egyéni ügyfeleinek átfogóbb kiszolgálása miatt jött létre, nevét pedig a piacon már leginkább ismert, legerősebb márkaneve után kapta, így lett Multeam 360°. A kialakításkor fontos volt számunkra, hogy egy könnyen átlátható működési modellt és hatékony megoldásokat nyújtó egységet hozzunk létre amellett, hogy a tagok önállóan is megőrizzék egyedi értékeiket.” – idézi közleményük Radácsi Pált, az ügynökségi munka összehangolásáért felelős stratégiai igazgatót, aki egyben a MAKSZ BTL szekciójának egyik alelnöke is.

Elmondása szerint a Multeam 360° Csoport ügynökségi tagjainak szervezeti felépítése egységes rendszer alatt működik, dedikált ügyvezető igazgatók és szakmai vezetők irányításával.

A közlemény kiadása után néhány órával ráklikkeltünk az ój társulat portáljára, de onnan csak a három alapítóhoz lehetett továbblépni.

Címkék: átszervezés

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

6 órája

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.