2012. október 10.

Multimedia: nem eladó

Hónapokig a térség legnagyobb lehetséges médiapiaci felvásárlásaként emlegették a lengyel társaságot. Most kiderült: nem eladó a cég.

Hónapokig a térség legnagyobb lehetséges médiapiaci felvásárlásaként emlegették a lengyel társaságot. Most kiderült: nem eladó a cég.

A Multimedia Polska részvényesei ugyanis egyértelművé tették: arra számítanak, hogy a következő években töretlenül bővül a társaság internetes, telefonos és tévés ügyfélköre, forgalma és profitja, ezért nem érdeklődnek üzletrészük értékesítési lehetőségei iránt.

Pedig a helyi média számos tőkeerős jelentkezőt hozott hírbe a társasággal, ráadásul több jel is mutatott arra, hogy a tulajdonosok hajlanának az eladásra. Ezek egyike éppen az a JP Morgan Chase & Co. által készített tanulmány volt, amely alapján most úgy döntöttek: menetelnek tovább töretlenül az eddigi úton.

Százból tizenöt magyar márkahű

2 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.

Megújult a Magyar PR Szövetség etikai kódexe

3 órája

A Magyar Public Relations Szövetség erkölcsi normagyűjteményét a társadalmi és gazdasági élet szereplőinek jelenben érvényes igényeihez, az ország és a világ megváltozott kihívásaihoz igazították.