2014. október 16.

Műsorfejlesztő divíziót indított a Red Lemon

A Ki Mit Tube volt az első ilyen projektjük.

A Ki Mit Tube volt az első ilyen projektjük.

Red Lemon Content néven indított új divíziót a Red Lemon Media. A kommunikációs ügynökség társadalmi célú tévészpotok gyártásával már bemutatkozott ezen a piacon, majd "hivatalosan" is elindította tartalom- és műsorgyártással foglalkozó részlegét, amelynek a Ki Mit Tube tehetségkutató volt az első nagyobb projektje.

A Red Lemon Content tartalom- és műsorgyártással, valamint online és televíziós produkciók, formátumok fejlesztésével foglalkozik. A részleg operatív vezetője Farkas Franciska, a Red Lemon Media ügyvezetője, aki korábban hét évig dolgozott az RTL Klubnál. A divízió supervisori feladatait pedig Rubin Kristóf, az ügynökség társtulajdonosa látja el.

Mindenkinek megvan a saját szépségsztorija!

14 perce

„Szépségsztorik” elnevezéssel rendezte meg a dm drogerie markt az első beauty workshopját szeptember 21-én. A rendezvényre az ország legnagyobb beauty bloggerei, valamint szépségszerkesztői voltak hivatalosak.

Csomagolással is lehet tanítani

2 órája

Száz százalékban lebomló csomagolás és közösségi komposztáló – csak néhány programelem az élelmiszeripar meghatározó beszállítójává vált STARFOL Plusz Csomagolástechnikai Kft. programjából.