2017. november 23.

Művészettel a Bátor Táborért

A Kieselbach Galéria gondozásában megjelent kiadvány eladásból befolyó összeg teljes egészében a Bátor Tábort támogatja.

A Kieselbach Galéria már régóta a Bátor Tábor támogatója. Együttműködésükből több olyan jótékonysági projekt is született, amiből nem csak a súlyosan beteg gyerekek, de a művészvilág és a művészet iránt érdeklődők is sokat nyertek. Tizennégy éve közösen szervezik az ország egyik vezető kortársművészeti aukcióját, ami mára az év egyik legfontosabb képzőművészeti eseményévé vált. Kieselbach Tamás az Alapítvány minden művészeti megmozdulását támogatja, míg felesége, Kieselbach Anita szerkesztette a Bátor Tábor egészséges ételeit bemutató Bátor tál című szakácskönyvet.

A most megjelent kötet több mint tíz év tervezgetés és közel két év írói tevékenység eredménye. A monumentális mű az Osztrák-Magyar Monarchia utolsó két évtizedében létrejött bámulatos műgyűjteményekkel foglalkozik, sorsukat Molnos Péter, a kötet szerzője a kor öt legnagyobb és nemzetközi viszonylatban is jelentős magyar gyűjtőinek tevékenységén keresztül mutatja be.

A Kieselbach Galéria új kötete

A Bátor Tábor 2001 óta szervez élményterápiás táborokat a súlyosan beteg gyerekeknek és családtagjaiknak. A résztvevők számára ingyenes programjaiknak köszönhetően idén is közel 1500-an részesültek a gyógyító élményekben. A krónikus beteg gyerekek sokszor kimaradnak a közösségi élményekből, és emiatt elszigetelődnek. A Bátor Tábor abban nyújt segítséget, hogy ne csupán ebben a pár napban érezzék jól magukat a gyerekek, hanem az önkéntesek és a szakemberek közreműködésével megváltozzon az élethez és a betegséghez való viszonyuk.

670 millióra bírságolták a Telekomot

3 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

4 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.