2010. június 23.

Nagyobbat szórakozunk

Bővülésnek indulhat 2010-ben a hazai szórakoztatóipar és a médiapiac, ha nem is lesz eget rengető a bővülés.

Bővülésnek indulhat 2010-ben a hazai szórakoztatóipar és a médiapiac, ha nem is lesz eget rengető a bővülés.

A Napi és a Világgazdaság is idézi a PricewaterhouseCoopers (PwC) elemzését, amely 1,3 százalékos emelkedést vár a tavalyi 3 százalék körüli visszaesés után. A 2014-ig terjedő időszakban ezt követően már évi 6,2 százalékkal ugrik átlagosan az ágazat összesített árbevétele, amely a ciklus végére 4,3 milliárd dollárra nőhet.

Magyarországon 2014-re a digitális piacból származó árbevétel – benne az internet-előfizetések, a mobilpiac, televízióhoz, sajtóhoz kapcsolódó online-hirdetések és az előfizetések aránya eléri a 37 százalékot. A teljes magyar médiapiac 2009 és 2014 közötti bővülésének 69 százaléka az internetpiacon valósul meg, globális szinten ez az arány 43 százalék lesz.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.