2015. december 08.

Natív és tartalommarketing területen választott partnert a CEMP

A Next Wave Europe-pal működik együtt a médiacég 2016-tól.

A Next Wave Europe a múlt héten bejelentett stratégiai fejlesztés lépéseként megállapodást kötött a Közép Európai Média és Kiadó Zrt.-vel (CEMP). Ez azt jelenti, hogy 2016-tól a Next Wave Europe lesz a médiavállalat natív hirdetéskiszolgálási és tartalommarketing partnere.

Az ügynökség nem kizárólag az eddig megismert natív megoldásokkal foglalkozik, hanem új termékeket és szolgáltatásokat vezet be a jövő év során, részben önállóan, részben pedig a CEMP-pel. A most létrejött megállapodás exkluzív, így jövő év elejétől minden szerkesztőségi tartalomhoz natív módon illeszkedő hirdetési megoldással a Next Wave Europe fog ügynökségként foglalkozni.

Az ügynökség a közlés szerint további szakmai és médiapartneri megállapodások megkötésére készül a következő hónapokban, különös tekintettel a natív hirdetéskiszolgálási és tartalommarketing területekre.

Óriási szakmai lehetőséget jelent, és nagyon örülök, hogy stratégiai megállapodás született a hazai piac meghatározó médiavállalatával. A CEMP csoporttal kötött együttműködés egyszerre érinti a tanácsadási tevékenységünket és digitális marketing üzletágunkat, de legnagyobb hatása az innovációra lesz. Az új partnerség katalizátorként fog hatni a most még gyerekcipőben járó natív és tartalommarketing területekre

- mondta el Bitter Brunó, a Next Wave Europe ügyvezetője.

Bitter BrunóNézze meg Bitter Brunó teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Az elmúlt években egyre több hirdető kereste a natív hirdetési megoldásokat a digitális piac hazai szereplőitől. A kialakult együttműködésekből kiváló projektek jöttek létre, de ezek számában és kreatív megvalósításaiban is komoly tartalék van. Ez egyben egy hatalmas fejlődési lehetőség is, mert egy robbanás előtt álló területen lépünk piacra egy olyan natív hirdetési megközelítéssel, ahol a magunk által támasztott magas minőség és stratégiai szemlélet egyszerre van jelen. Ehhez a feladathoz a Next Wave Europe-ot választottuk partnerül, akiknek a digitális piacon az elmúlt években elért eredményei garanciát jelentenek arra, hogy közösen még magasabb szintre emeljük a CEMP kiadványok kapcsán natív területen nyújtott szolgáltatást

tette hozzá Ziegler Gábor, a CEMP Sales House vezetője.

Ziegler GáborNézze meg Ziegler Gábor teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

 

Új tulajdonos a Next Wave Europe-ban

A Starcz Ákos által alapított Brand & Content Studio vásárolta meg az idén hét éves Next Wave Europe digitális ügynökséget. Bitter Brunó alapító továbbra is ellátja a társaság ügyvezetői feladatait, Starcz Ákos januártól stratégiai igazgatóként csatlakozik az ügynökséghez.

A Next Wave Europe már az idei évben megkezdi fókuszának jelentős kiterjesztését. Három üzletágának - stratégiai tanácsadás és tervezés, médiatervezés és -vásárlás, valamint natív hirdetéskiszolgálás, tartalommarketing - erősítésével már 2015-ben komoly lépéseket tesz a teljes körű kiszolgálást nyújtó digitális ügynökséggé válásért, írták múlt heti közleményükben.