2016. február 15.

Nazális kampány a Nasopaxnak

A Havas Worldwide Budapest orrdugulásos kreatívokat készített a Nasopax-nak, az Actavis Hungary Kft. orrspray márkájának.

Szórakoztató közterületi kampánnyal állt elő a Havas Worldwide Budapest február elején. „A kampány célja az volt, hogy a régóta a piacon lévő Nasopaxot kiemeljük az orrspray kategória zajából egy egyedi, jól felismerhető és emlékezetes kreatívval, ezáltal növeljük a márka ismertségét. A Havas Worldwide-dal már korábban is dolgoztunk együtt, ezúttal is az általuk hozott javaslatra esett a választásunk, mert egyszerűen, mégis látványosan kommunikálja a legfontosabb márkaígéretet" - mondta el Török Barbara, a Nasopax márkamenedzsere.

A kampány kreatívjaival közterületen, egy Boráros téri építési hálón, valamint metróplakátokon találkozhatnak a fogyasztók.

„Az orrspray kategória elég telített, a szezonban pedig minden szereplő igyekszik a legintenzívebben kommunikálni. Ez igaz a Nasopaxra is, a most induló kampánnyal azonban szeretnénk kilógni a sorból. Humorosan, a fogyasztók leghétköznapibb problémájára építve közelítettük meg a témát, anélkül, hogy számukra értelmezhetetlen, bonyolult üzenetekkel bombáztuk volna őket" - teszi hozzá Imre V. Manuel, a Havas Worldwide vezető kreatívja.