2013. szeptember 18.

Nem elég bemásolni egy mérőkódot a weboldalunkba

Az ITFactoryval közösen indít gyakorlatorientált képzést a HWSW. A téma a mérés és a webanalitika. (x)

Az ITFactoryval közösen indít gyakorlatorientált képzést a HWSW. A téma a mérés és a webanalitika. (x)

Ismét gyakorlatorientált képzést indít a HWSW és az ITFactory, ezúttal a mobilos és webes piac igényeire szabva. Aki azt gondolja, hogy ha bemásol egy mérőkódot a weboldalába és megszámolja a látogatókat, akkor mindent tud róluk, téved - szól a szervezők alapvetése, akik úgy gondolják: a weblapunkból kinyerhető adatok okos és eredményes használata a modern web egyik legnagyobb kihívása.

Az App! Webanalitika és mérés képzés a méréssel, elemzéssel kapcsolatos témakörök teljes palettáját érinteni kívánja, ehhez vezető szakértőket nyertek meg. A tananyag kereteit Kis Ervin Egon, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért elnöke, e-kereskedelmi tanácsadó adja meg, de az előadók között lesz Bánóczy Zoltán (AALL), Vadász Illés (Google), Palocsay Géza (Árukereső.hu) és Buri Zoltán (Gemius) is.

Az október 1-jén induló képzés formája webinárium, vagyis az előadások élőben követhetőek, a felületen kérdések is feltehetőek - ettől függetlenül korlátozott számban tantermi helyekre is lehet jelentkezni. A tizenhárom alkalom közel 40 órás programjáról az ITFactory oldalán olvashatnak részletesen az érdeklődők, és ugyanitt regisztrálhatnak rá.

Az App! konferencia- és képzéssorozatot a HWSW 2011-ben hívta életre. Az informatikai rendezvénysorozat eseményein az elmúlt egy évben több mint 900 szakember vett részt. A rendezvénysorozat képzésein a HWSW szakmai partnere az ITFactory.

(x)