2014. július 16.

Nem hagyományos eszközökkel kampányol a Lacoste

A MediaCom tervezte kampány a különféle mozgóképes felületekhez rendezvényélményeket és interaktív megoldásokat is kapcsol.

A MediaCom tervezte kampány a különféle mozgóképes felületekhez rendezvényélményeket és interaktív megoldásokat is kapcsol.

A P&G-hez tartozó Lacoste márka a MediaCom „hirdetésen túlmutató” (MBA – MediaCom Beyond Advertising) megoldásával vezeti be új illatát, a L!VE-ot, amelyet a brand fiatalítása céljából dobtak piacra.

A kampányban a célcsoportot aktivizáló TV-s, online videó és Facebook kommunikáció mellett számos összekapcsolt elem található: a célcsoport tagjai egy erre kifejlesztett Facebook applikációval tölthetnek fel az egyéniségüket kifejező selfie-t magukról, amelyet a VIVA TV által létrehozott microsite, a lacoste.vivatv.hu gyűjt majd be.

A microsite-on szavazás indul: a nyeremények mellett a legjobb selfie-ket szeptemberben egy záróparty keretében kiállítják az Instantban.

A kampány alatt a célcsoport a siófoki BeachClub területén rendezett bulikon közvetlenül is találkozhat a márkával és az akcióval július 19. és augusztus 16. között.

"Mindig izgalmas dolog, ha a kampány során a célcsoport tagjai részévé válnak a márkasztorinak oly módon, hogy az adott fejezet lezárása után folytathatóvá válik a történet. Ezt a hatást nem lehetne kizárólag hagyományos eszközökkel elérni" - kommentálta a MediaCom P&G Buying csapata által életre hívott kampányt Kun Miklós, a MediaCom szakmai és MBA vezetője.

A valaha volt legerősebb a BrandFestival line-upja

16 órája

A cannes-i fesztivál több neves előadója is részt vesz az idei BrandFestivalon, többek között a Time Inc., a Viber, a SuperGroup, a Jungle Creations, a TutkovBudkov és az influencer branding szakértőjeként a Kairos Media is.