2010. november 24.

Nem kell nekünk reality?

Kiélezett a küzdelem az RTL reality-showja és az Ezek megőrültek című műsor között. Hétfőn fej fej mellett haladtak,a keddet a TV2 nyerte.

Kiélezett a küzdelem az RTL reality-showja és az Ezek megőrültek című műsor között. Hétfőn fej fej mellett haladtak,a keddet a TV2 nyerte.

Egyelőre nem hozza a várt fölényét a Való Világ a TV2-n sugárzott Ezek megőrültek című műsorával szemben. Hétfőn gyakorlatilag fej-fej mellett teljesített a két műsor. A 18-49 évesek körében az Ezek megőrültek 485 ezer nézőt és 28,3 százalékos közönségarányt ért el. Ezzel párhuzamosan a Való Világ 499 ezer nézőt vonzott és 28,8 százalékos közönségarányt ért el. Amennyiben csak a közös idősávokat vizsgáljuk – a TV2 műsora picit előbb kezdődik és korábban ér véget – akkor egy hajszállal jobb eredményt ért el az Ezek megőrültek – írja az mmonline.

Cikkük szerint kedden egyértelműen átvette a vezetést az Ezek megőrültek, a műsor 523 ezer nézőt és 32,3 százalékos közönségarányt ért el. Az RTL műsora pedig 462 ezer nézőt érdekelt és 27,6 százalékos közönségarányt produkált. Amennyiben csak a közös műsoridőt nézzük, akkor a TV2 produkciója 32,2 százalékot, az RTL Klubé pedig 25 százalékot ért.

 

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.