2013. június 18.

Német kábelroham

Bármennyire is törekszik újabb pozíciókat szerezni Németországban a UPC anyacége, a jelek szerint kemény konkurenciát kapott.

Bármennyire is törekszik újabb pozíciókat szerezni Németországban a UPC anyacége, a jelek szerint kemény konkurenciát kapott.

Miközben Mike Fries konszernfőnök lépten-nyomon megemlékezik arról, hogy mindmáig befektetési célpontnak tekintik a Kabel Deutschlandot, nehézsúlyú ellenfelet kapott a cég a versenyfutásban.

Sajtóhírek szerint emelni készül a szolgáltatóba fektetendő összeget a brit Vodafone. Korábbi médiabeszámolók szerint 7,2 milliárd eurót költött volna a cég a német piac egyik főszereplőjére, most arról szólnak az információk, hogy akár tízmilliárdra is beárazhatja álmai tárgyát.

A világ második legnagyobb mobilcége régóta keres befektetési lehetőségeket a legkecsegtetőbb európai piacon a növekvő profit reményében. És ezzel nincs egyedül: múlt heti hírünk szerint a Liberty számára is a bővülés motorja ez az állam.

Konferencia a digitális edukációról a Da Vinci TV-vel

19 órája

Hogyan lehet a 21. századi gyerekek életének részévé válni pedagógusként? A Da Vinci TV digitális edukációs workshopján többek között erre a kérdésre keresik a választ január 30-án. A kezdeményezés kiemelt partnere a Telekom.