2012. február 16.

Németországban terjeszkedik a POS Media Europe

Münchenben nyitott új irodát az out-of-home reklámmal foglalkozó cégcsoport, egy német vállalkozással közösen.

Münchenben nyitott új irodát az out-of-home reklámmal foglalkozó cégcsoport, egy német vállalkozással közösen.

Új irodát nyitott a POS Media Europe Németországban, pontosabban Münchenben. A cég kisebbségi tulajdonosa egy helyi cég, az andré media. Az 1979-ben alapított, regensburgi vállalkozás mintegy 20 ezer kiskereskedelmi helyszínen van jelen médiatulajdonosként, és a vegyesvállalatban 25,1 százalékos részt birtokol.

Az együttműködés révén a németországi cég többek között a Real, a Metro, a Kaufland, a Rewe és az Adeka kereskedelmi lácnokban lesz jelen. A hosszútávú hirdetői partnerek között szerepel a Procter & Gamble, az Unilever, a Nestlé, a Coca-Cola, a Danone és a Kraft is.

A már meglévő felületek mellé új instore reklámeszközök és felületek bevezetését is tervezi a cég a német piacon. A müncheni központi iroda mellett pedig egyéb, kisebb ügyfélkapcsolati irodákat is nyitnak még.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.