2012. augusztus 14.

Nemzetközi Opel-megbízáson dolgozik a Carussel

A márkakereskedők webes megjelenésének egységesítésén dolgozik a magyar ügynökség.

A márkakereskedők webes megjelenésének egységesítésén dolgozik a magyar ügynökség.

A magyar Carussel Group nyerte meg az Opel franciaországi tenderét, melyen az autógyár márkakereskedői honlapjainak egységes megalkotásához és fenntartásához keresett közőponti beszállítót. A győztes közlése szerint nagy nyugat-európai ügynökségek is ringbe szálltak a megbízásért, melynek elnyerése nyomán a Carussel az összes franciaországi márkakereskedés kizárólagos fejlesztője lett.

"Ezzel a győzelemmel a régió országain és Ausztrián túl még egy nagy, nyugat-európai piacon leszünk jelen, ami jó referencia lehet a későbbi tendereken és piaci beszállítói kiírásokon" – mondta el a továbblépési lehetőségekkel kapcsolatban Müller András, a Carussel Group ügyvezető igazgatója.

A hazai fejlesztőcég tavaly kezdte el fejleszteni a kifejezetten autókereskedők igényeire szabott Dealer Web Toolkit (DWT) termékét. Ezzel lehet egy-egy nemzetközi cég arculatát a kereskedői honlapokra applikálni, és az egyedi igényeket a központi tartalmakkal összehangolni. A DWT-t a Carussel ügyfelei több országban alkalmazzák már, ennek nyomán ajánlotta a céget francia leányvállalata figyelmébe az Opel Europe.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.