2012. augusztus 14.

Nemzetközi Opel-megbízáson dolgozik a Carussel

A márkakereskedők webes megjelenésének egységesítésén dolgozik a magyar ügynökség.

A márkakereskedők webes megjelenésének egységesítésén dolgozik a magyar ügynökség.

A magyar Carussel Group nyerte meg az Opel franciaországi tenderét, melyen az autógyár márkakereskedői honlapjainak egységes megalkotásához és fenntartásához keresett közőponti beszállítót. A győztes közlése szerint nagy nyugat-európai ügynökségek is ringbe szálltak a megbízásért, melynek elnyerése nyomán a Carussel az összes franciaországi márkakereskedés kizárólagos fejlesztője lett.

"Ezzel a győzelemmel a régió országain és Ausztrián túl még egy nagy, nyugat-európai piacon leszünk jelen, ami jó referencia lehet a későbbi tendereken és piaci beszállítói kiírásokon" – mondta el a továbblépési lehetőségekkel kapcsolatban Müller András, a Carussel Group ügyvezető igazgatója.

A hazai fejlesztőcég tavaly kezdte el fejleszteni a kifejezetten autókereskedők igényeire szabott Dealer Web Toolkit (DWT) termékét. Ezzel lehet egy-egy nemzetközi cég arculatát a kereskedői honlapokra applikálni, és az egyedi igényeket a központi tartalmakkal összehangolni. A DWT-t a Carussel ügyfelei több országban alkalmazzák már, ennek nyomán ajánlotta a céget francia leányvállalata figyelmébe az Opel Europe.