2012. július 30.

Nemzetközi díj a TV2 műsorvezetőjének

Társadalmi felelősségvállalás kategóriában kapott elismerést Kárász Róbert.

Társadalmi felelősségvállalás kategóriában kapott elismerést Kárász Róbert.

Társadalmi felelősségvállalás kategóriában kapott díjat a TV2 munkatársa a ProSiebenSat.1 nemzetközi versenyén. Kárász Róbert két projektért kapta az anyavállalat elismerését: az Ezer Lámpás Éjszakája 2011-ben indult, és célja, hogy segítsen az eltűnt gyerekek felkutatásában, illetve a csellengés megelőzésében; a Fogadj örökbe egy macit! kezdeményezés pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy itthon a megváltozott munkaképességűek mindössze 10-15 százalékát foglalkoztatják, s abban segítene, hogy ez változzon.

"Ez a legnagyobb elismerés, amiben valaha részem volt. Nagyon büszke vagyok, hogy a TV2 felismerte a társadalmi felelősségvállalásra épülő kampányaim fontosságát és támogatásával hozzájárult azok sikerességéhez. Számomra már az is elismerés volt, hogy jelöltek erre a nemzetközi díjra. Ez a győzelem újabb lendületet ad ahhoz, hogy méltó módon folytathassuk a két kampányt és új ügyeket is felkaroljunk" - nyilatkozta Kárász Róbert.

A TV2 anyavállalata idén második alkalommal hirdette meg leányvállalatai számára a P7S1 Allstar Award versenyt. Négy kategóriában - Kreativitás és innováció, Üzleti teljesítmény, Legnagyobb tehetség, Társadalmi felelősségvállalás - vártak nevezéseket, és a győztesekről egy 13 tagú zsűri döntött. Nem ez az első elismerés, amit a TV2 ezen a versenyen bezsebelt: tavaly Ökrös Gergelyt díjazták, a Kreativitás és innováció kategóriában.