2018. június 13.

Nemzetközi díjakat kapott a Logitech

Tizenkét termékét ismerték el a társaságnak.

A Logitech ma jelentette be, hogy tizenkét termékét ismerték el International Design Awards (IDA) kitüntetéssel. Négy termék - Logitech Circle 2, Logitech MX ERGO, Logitech CRAFT és Logitech MeetUp – arany minősítést szerzett, ez az IDA által odaítélhető, legmagasabb kitüntetés. A Logitech jelenleg az IDA 11 éves történelmének hetedik legjobbra értékel dizájn szervezete a díjak alapján. Az idei a negyedik év, melyben az IDA Logitech termékeket ismer el.

A díjazott termékek listája:

● Arany: Logitech Circle 2, Logitech MX ERGO, Logitech CRAFT és Logitech MeetUp

● Ezüst: Logitech Rugged Combo 2, Logitech G560 és Ultimate Ears MEGABLAST

● Bronz: Ultimate Ears WONDERBOOM és Logitech G POWERPLAY

● Elismerés: Logitech MX Sound, Logitech G433 VIDEO és Logitech G POWERPLAY VIDEO

“Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a dizájnt a Logitech munkájának minden területébe beépítsük, így elérve, hogy dizájncéggé válhassunk” – mondta el Alastair Curtis, a Logitech vezető dizájnere. “Minket a dizájn vezérel, és ez az eredményeinken is meglátszik” - tette hozzá.

Az International Design Awards megmérettetést néhány dizájner, gondolkodó és vállalkozó hozta létre 2007-ben azzal a céllal, hogy az intelligens, fenntartható multidiszciplináris dizájnt elismerhessék. Idén a zsűri 95 országból érkező, több mint 3 100 pályamunkát véleményezett, a fő kritériumok a dizájn, a kreativitás, a használhatóság és az innováció voltak.