2017. június 21.

Nemzetközi díjakat nyert a Viasat World

A legjobb kreatív kampányokért járó elismeréseket a Viasat Explore, a Viasat History, a Viasat Nature és a TV1000 Premium HD szerezte meg.

A moszkvai Mediabrand Awards díjátadón a Viasat World a főbb szabadon fogható és fizetős orosz televíziós szolgáltatókat felülmúlva két első, valamint négy második helyezést szerzett. A legjobb kábel TV promóció kategóriában A cári birodalom: a Romanovok Oroszországa című műsorhoz készült beharangozó nyerte el az első helyezést, míg a legjobb promóciós design a TV1000Premium HD újévi csatornaismertetőjéért járt.

A Viasat World további négy második díjban is részesült:

• Legjobb kábel TV promóció – Robotháborúk: A gépek lázadása (Viasat Explore)

• Legjobb ismeretterjesztő, elemző vagy új műsor promóciója – A cári birodalom: a

Romanovok Oroszországa (Viasat History)

• Legjobb promóciós design – Pingvinek azonosító szpot (Viasat Nature)

• Legjobb kábel TV promóció – TV1000Premium HD újévi szpotja.

A Los Angeles-i PromaxBDA Global Excellence Awards díjátadón a Viasat Nature nyerte az aranyat a legjobb, eddig be nem mutatott műsor kategóriában, a Sir David Attenborough 90. születésnapja különkiadásához készített promóvideójával. A Viasat History a legjobb plakátkampány kategóriában ezüstöt vihetett haza A cári birodalom: a Romanovok Oroszországa című sorozathoz készített poszterrel. A kampány összesen három díjat kapott a kreatív marketing és promóciós kategóriákban. A sorozathoz készült anyagok vizuálisan lenyűgöző képeken és videókon keresztül, élethűen mutatják be a hírhedt orosz dinasztia uralmának drámai eseményeit.

Címkék: média viasat díjak

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.