2019. augusztus 08.

Nemzetközi díjat nyert a magyar pálinka

Aranyérmet szerzett a négy éve alapított Zsoldos Pálinka Manufaktúra Irsai Olivér szőlő pálinkájával az International Wine and Spirit Competition versenyen.

A fél évszázada, 1969-ben Anton Massel borkémikus által alapított IWSC bor és párlatversenyre nevezőknek nem csak érzékszervi megítélésen, de laboratóriumi analízisen is át kell esniük, mielőtt a több mint 400 globális szakértőből álló zsűri pontozná őket.

Idén több mint 3000 párlatot neveztek a versenyre. Gyümölcspárlat kategóriában idén a mindössze négy éve alapított Zsoldos Pálinka Manufaktúra hozott haza egy aranyérmet Irsai Olivér szőlő pálinkájával. A párlatversenyen a magyarok közül összesen három nevező hozott el díjat: a Zsoldos mellett az Agárdi Pálinkafőzde és a Zwack Unicum.

A Zsoldos Irsai Olivér szőlő pálinkáját az IWSC zsűrije „őszinte és jól elkészített terméknek” nevezete értékelésében. Ugyanez az irsai az idei Quintessence Pálinka- és Párlatversenyen champion díjat kapott. Illatos szőlő kategóriában 197 tétel közül lett a legjobb - írják

Címkék: gazdaság pálinka

Megvannak 2019 legjobb honlapjai

18 órája

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.