2012. április 04.

Nemzetközi hálózatban a Carnation

A vezérigazgató és a név marad a WPP cégéhez való csatlakozás után.

A vezérigazgató és a név marad a WPP cégéhez való csatlakozás után.

A WPP csoport digitális ügynökségi hálózatának, a Possible Worldwide-nak a része lett a CarnationGroup. Az ügynökség továbbra is megőrzi a nevét, és az élén Tóth Krisztián vezérigazgató-kreatívigazgató marad. A magyar cég közel 100 embert és a budapesti mellett bécsi és bukaresti irodáját adja a hálózathoz, amely 13 országban 26 irodával van jelen, és 1300 főt foglalkoztat.

A CarnationGroupot 1997-ben alapították, az ügynökaség kreatív, média és fejlesztői divízióval rendelkezik. Ügyfelei közé tartozik az Air France / KLM, a Coca-Cola, az Intel, a Procter&Gamble, a Telenor és a Tesco, a Chello Media és a MOL.

"A munkájuk remekül rezonál a fejlődő Kelet-, és Közép-európai piacokkal. A partnerség révén Közép-Európában egyedi jelenlétre teszünk szert, s mindezt a régió legjobb, magasan képzett és elismert digitális szakembereivel. Ez egy remek lehetőség a Possible Worldwide és ügyfelei számára" - indokolta a lépést Shane Atchison, a Possible Worldwide vezérigazgatója.

 

A Tóth Krisztiánnal korábban készült interjúnk elolvasható itt: http://www.mediapiac.com/digitalis-lap/2011-5-6-szam/Vicces-kockaknak-all-a-vilag/831/

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.