2014. június 13.

Nemzetközi hálózatban a PersonaR

A Comprehension Group független tanácsadócégeket tömörít.

A Comprehension Group független tanácsadócégeket tömörít.

A Comprehension Group magyarországi partnere lett a PersonaR Kommunikációs Tanácsadó Kft. A budapesti székhelyű cég elsősorban a hazai, illetve a közép-kelet-európai terjeszkedésben érdekelt vállalatok számára nyújt majd tanácsadói tevékenységet.

A Comprehension Group elsősorban a tanácsadásra szakosodott kis ügynökségek számára kínál segítséget a nemzetközi jelenléthez, derül ki a közleményből. Mára 18 országban rendelkeznek tagszervezetekkel. A vállalkozások túlnyomó része stratégiai tanácsadás, reputációmenedzsment, krízis- és témakommunikáció területén rendelkezik kompetenciával.

"A taggá válás nekünk első körben azt jelentette, hogy az általunk évek óta képviselt tanácsadói normák nemzetközi viszonylatban is megállják a helyüket. Örömmel mondhatjuk, hogy jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink számára biztonságos tanácsadói hátteret tudunk nyújtani külföldön is, és bízunk benne, hogy a csoport tagjainak is hasonlóan magas színvonalon tudjuk majd segíteni az itteni piacra lépést, vagy fejlődést” – mondta el Sztaniszláv András, a PersonaR vezető tanácsadója.

A korábbi egyenleg is visszajár

22 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

1 napja

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.