2011. július 15.

Nemzetközi hálózatban az Insomnia

Az 1985-ben alapított AMIN Europe-hoz csatlakozott a cég.

Az 1985-ben alapított AMIN Europe-hoz csatlakozott a cég.

Független ügynökségeket tömörítő hálózathoz csatlakozott az Insomnia Reklámügynökség. A magyar cég az 1985 óta működő AMIN Europe része lett, amely a globális AMIN Worldwide régiós szerve. Az AMIN Europe megközelítőleg 330 szakértőt tömörít, akik évente majd 25 millió eurónyi bevételt generálnak. A teljes csoport globális forgalma pedig 2,9 milliárd amerikai dollár.

"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy mi képviselhetjük Magyarországot ebben a rangos szervezetben, és tökéletesen azonosulunk az AMIN hitvallásával: több rugalmasságot kínálunk, mint egy globális kommunikációs vállalat és erőteljesebb együttműködést biztosítunk, mint egyetlen helyi ügynökség. Függetlenül, mégis egységben dolgozunk. Ugyanakkor örömmel tölt el minket, hogy tapasztalatot és tudást cserélhetünk más országok ügynökségeivel, és reméljük, hogy mi is előnyöket kovácsolhatunk az együttműködésből" - nyilatkozta Erdős Gergely ügyvezető.

Címkék: insomnia

Új ügyfelek a Mindeánál

12 perce

Februártól az Optent, márciustól a sloggit és a Schwarzkopf Professionalt köszönti új megbízói között a közösségimédia ügynökség.