2014. szeptember 23.

Nemzetközi kampány a Lenovótól

A koncepciót a Lewis PR budapesti irodája szállította.

A koncepciót a Lewis PR budapesti irodája szállította.

13 piacon vezette be nemrégiben okostelefonjait a Lenovo. A kampány koncepcióján a Lewis PR budapesti csapata dolgozott. A koncepció középpontjában a "kimeríthetetlenség" áll, mivel a vezető modell a Lenovo S860, amely az akkumulátora hosszú üzemidejére épít, s ez adja a kampány alapját is.

A termékbevezetés négy hetes online, Facebook-kampányból, utcai- és beltéri gerilla megjelenésből, értékesítéstámogató utcai gerilla promócióból, sajtó- és partnereseményből, valamint sales eseményből állt össze.

"2013 óta dolgozunk a Lenovo Magyarországgal[...]Kollégám Veres Réka felelt a teljes Facebook kampányért, valamint a gerilla aktivitások és rendezvények koordinációjáért. Míg Milo Gábor a kampány egységes arculatát adta, mind online, mind offline felületeken" - nyilatkozta Zorigt Batjin, a Lewis PR ügyvezetője.

A kampányról itt érhető el összefoglaló videó.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.