2014. augusztus 29.

Nemzetközi kutatás az adatvezérelt marketing trendekről

A világ 27 országa vesz részt a téma eddigi legszélesebb körű kutatásban. A DIMSZ a magyarországi piac adatait szolgáltatja és válaszadókat vár.

A világ 27 országa vesz részt az eddigi legszélesebb körű kutatásban a data-driven marketingről. A DIMSZ a magyarországi piac adatait szolgáltatja és válaszadókat vár.

A direkt marketing szövetségek nemzetközi szervezetének, a Global DMA-nak The Global Review 2014: Date-driven Marketing and Advertising Trends Around the World c. tanulmányából kiderül majd, hogy szerte a világon milyen nemzetközi trendek várhatóak az elkövetkező évben. A kutatás arra is rávilágít majd, hogy milyen költségvetéssel terveznek az egyes tagországok, a végeredményből pedig látható lesz a data-driven marketing differenciálódása a különböző országokban.

“Több szempontból is fontos számunkra a nemzetközi projektben való részvétel. Egyrészt az adatvezérelt marketing (data-driven marketing) tevékenység egyre fontosabb szerepet kap a marketing eszköztárában. Ez hazánkban is így van, arról azonban csak erősen szubjektív képünk van, hogy hol helyezkedünk el a szakma világtérképén. Ezért örülünk, hogy a magyar eredmények mellett egyúttal a nemzetközi mezőnyről is képet kapunk” – mondta el Huszics György, a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség elnöke.

A kérdőívet szeptember 5-ig lehet kitölteni, az eredményeket várhatóan 2014. október végén publikálják a Global DMA honlapján. Amennyiben szeretne részt venni a kutatásban, kattintson erre a linkre.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

1 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

1 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.