2016. április 07.

Nemzetközi receptverseny a Metropollal

A Metro International szervezésében 15 ország részvételével elindult a Metro Super Chef nemzetközi receptverseny, amelyhez a Metropol is csatlakozott.

A mexikói gasztronómiai túráért folyó küzdelembe bárki benevezhet saját receptjével és az ahhoz kapcsolódó ételfotókkal, videóval. Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.metropolsuperchef.com oldalon regisztrálni és feltölteni a szükséges anyagokat, majd izgulni, hogy a közönség minél több szavazattal díjazza a kreációkat. Nevezni és voksolni április 28-ig lehet. A 10 legtöbb szavazatot elért recept közül zsűri választja ki a helyi nyerteseket, valamint azt a résztvevőt, aki továbbjut a nemzetközi döntőbe és megmérettetik a fődíjért.

A hazai zsűriben közreműködik Kárai Dávid, ízHUSZÁR, a NoSalty gasztrobloggere, Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier, a Pincearon.hu tulajdonosa és Tar Zsuzsanna, a Metropol Konyha rovatvezetője.

A három kontinensen 15 országban egyszerre zajló receptverseny végső győztesére május 9-én derül fény, de addig is számos önjelölt szuper séfnek lehetősége lesz, hogy tehetségét a szélesebb publikum is megismerhesse.

„A Metropollal mindig szívesen csatlakozunk a nemzetközi lapcsalád kampányaihoz, melyek igyekeznek egy aktuális trend mentén felkelteni az olvasók érdeklődését. A gasztronómiával sincs ez másképp, jóllehet nem tegnap vált izgalmassá a terület a média számára. Mindemellett külön érdeklődéssel figyeljük, hogy a sokszor 3-4 kontinensen zajló közös promócióink, hogyan teljesítenek különböző adottságokkal rendelkező országokban” - mondta Csánk László, a Metropol marketingigazgatója.