2011. április 07.

Nemzetközi terjeszkedésben a Café

Az ügynökség a saját affiliate hálózat létrehozásán túl nevet is váltott, jelezendő a stratégiaváltást.

Az ügynökség a saját affiliate hálózat létrehozásán túl nevet is váltott, jelezendő a stratégiaváltást.

Café CAN néven saját affiliate hálózatot hozott létre helyi ügynökségi partnerségek révén a Café Csoport, amely így már nemcsak médiavásárlóként, hanem komplett kommunikációs szolgáltatásokkal van jelen az érintett piacokon.

A terjeszkedés Szerbia, Bulgária, Csehország, Horvátország, Montenegró, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Bosznia–Hercegovina és Oroszország kommunikációs piacát érinti a magyar mellett.

Café CAN országok

A cégcsoport 2004 óta jelen van külföldön is partnerségek révén: az OTP Bank és más multinacionális ügyfelek médiafeladatait menedzselte közép-európai piacokon. A Café CAN viszont érinti a többi kommunikációs területet is, ebben a hálózat tagjai megőrzik függetlenségüket, ugyanakkor átveszik a "Café-modellt".

Az ügynökségek között belső internetes hálózat is kiépült, amelyet kapcsolattartásra, csapatépítésre, tudás- és információ-megosztásra, projektmenedzsmentre használnak, másrészt technikai platformot is teremt a vállalatok között. A hálózat tagjai a Café Affiliated Network partner logó és elnevezés használatával biztosítják az egységes megjelenést a közös projektekben.

A hálózatépítés nem érinti a Fleishman-Hillard partnerséget. Ahol az amerikai cég nincs jelen, ott a Café PR saját partnereit vonta be a CAN hálózatba, amelyek a partnernek is támogatást nyújtanak. A stratégiaváltás nyomán a Café nevet is váltott. Így a jövőben a Café Csoport nevet felváltja a Café Communications elnevezés.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.