2017. március 02.

Nemzetközi verseny zsűrijében a Café PR

Idén második alkalommal hívta meg a Bolgár PR Ügynökségek Szövetsége (BAPRA) a Bright Awards zsűrijébe Balaton Anitát, a Café PR ügyvezetőjét.

Bulgária kiemelt kommunikációs versenyén az ország legsikeresebb és legkreatívabb PR kampányait ismerik el. Hatéves fennállása alatt a Bright Awards a kelet-európai régió egyik legelismertebb kommunikációs versenyévé nőtte ki magát.

Balaton Anita egyedüliként képviseli Magyarországot a 2010 óta megrendezett Bright Awards nemzetközi zsűrijének munkájában. A szakembert immár másodjára hívták meg a zsűribe, 2016 után idén ismét örömmel mondott igent a felkérésre, ahol a bolgár ügynökségek 2016-os kommunikációs kampányainak értékelése során olyan szervezetek szakembereivel dolgozik majd együtt, mint a Nemzetközi PR Szövetség (IPRA), a brüsszeli Rohde Public Policy, a török STAGE Communications Consultancy vagy a FleishmanHillard.

A verseny szervezői fontosnak tartják, hogy a zsűri valamennyi tagja a bolgár piactól független, és nemzetközi szinten is elismert PR vezető legyen.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.