2012. december 07.

Nemzetközi vizeken a Barista app

Az itthon sikeres alkalmazás cseh és szlovák adaptációja már folyamatban van, de komoly lengyel érdeklődés is mutatkozik.

A Neo Interactive által fejlesztett Tchibo Barista applikáció nemzetközi érdeklődésre is szert tett. Az itthon sikeres alkalmazás cseh és szlovák adaptációja már folyamatban van, de komoly lengyel érdeklődés is mutatkozik.

A Tchibo Barista alkalmazás használata során a facebookozók kipróbálhatták magukat kávémesterként: kilenc különböző kávéspecialitást kellett összeállítaniuk minél rövidebb idő alatt. Egy tucat hozzávaló közül kellett kiválasztani, melyek alkotják az adott kávékülönlegességet, és minél gyorsabban a megfelelő sorrendben kellett a megjelenő csészébe húzni őket. Szükség esetén szöveges segítséget is igénybe lehetett venni, viszont az olvasásra felhasznált idő is számított. A sikeresen elkészített kávék után a játékosok badge-eket kaptak, de jelvényeket lehetett szerezni azért is, ha valaki a leggyorsabb vagy éppen legszorgalmasabb kávékészítő volt. A megszerzett badge-ek alapján alakult ki a végleges toplista.

A játék 2012. május 17. – június 7. között futott a Tchibo Magyarország Facebook oldalán. Ez alatt közel négyezer felhasználó telepítette, miközben az oldal rajongóinak száma 5 327 fővel, majdnem 300 %-os arányban növekedett. A Flash technológiával készült memóriajátékba a posztolás funkció is beépítésre került, így még hatékonyabb volt a felhasználók elérése.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

8 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.