2012. augusztus 02.

Neo: full service a Tchibo márkáknak

A tavaly nyári online kreatív- és az év végi social média tendereken elnyert megbízásokat követően a Tchibo 2012-ben a neo-t választotta digitális kom

A tavaly nyári online kreatív- és az év végi social média tendereken elnyert megbízásokat követően a Tchibo 2012-ben a neo-t választotta digitális kommunikációs stratégiai partneréül. Az együttműködés kiterjed a piacvezető cég összes márkájára: a Tchibo kávékra, a Cafissimóra és az idén bevezetett webáruházra.

A Neo Interactive feladatai közé tartozik az online stratégiai és kreatívtervezés, a kreatívgyártás, a digitális promóciók lebonyolítása, az online médiatervezés, -vásárlás és folyamatos kampányoptimalizálás, illetve a social média menedzsment. A Tchibo webáruház kommunikációjában a nyár folyamán a fentiek kiegészülnek különböző ATL elemekkel: megjelennek a hirdetések sajtótermékekben, illetve kábel TV csatornákon is. Az offline hirdetések gyártása és részben az offline médiavásárlás is a Neo Interactive feladata. A webáruház ismertségét építő ATL kampányhoz készített szpot a nyár végén videódisztribúciós kampány keretében az interneten is látható lesz.

A stratégiai megjelenés első elemeként februárban elindított „umbrella” Facebook oldal különlegessége, hogy számos alkalmazással segíti a rajongókat eligazodni a Tchibo márkák világában és a shop és a webáruház hetente megújuló termékkínálatában. Emellett edukációs tartalmú promóciós alkalmazásokkal is szórakoztatja a közösséget, így a márka a lájkszóró „promó hunterek” helyett valódi érdeklődőket gyűjt maga köré.

A promóciók teljes körű lebonyolításáért a neo felel, csakúgy, mint a tavasszal itthon is elindult Tchibo webáruház bevezető és fenntartó kommunikációjáért. Ennek keretében párhuzamosan futnak edukációs/imidzs jellegű online hirdetések, PR-, illetve konverzió-orientált megjelenések. Az online kampányokat az optimalizáció miatt állandóan változó médiahasználat, a legkülönfélébb hirdetési formák és hetente megújuló kreatívok jellemzik.

A webáruház bevezetés mellett a neo menedzselte a Tchibo Cafissimo tavaszi ismertség-építő és edukációs kampányát. A márkaismertség növelésén felül kiemelt cél volt a kipróbálás ösztönzése, melynek keretében a nagyméretű, extra felületeken elhelyezett hirdetések a Tchibo Magyarország Facebook oldalára vezettek, ahol a további információk megtalálása mellett online kuponokat is letölthettek a potenciális vásárlók, amelyekkel a Tchibo shop-okban ingyen kipróbálhatták a Tchibo Cafissimo kávégépeket, illetve megkóstolhatták a kávékat.

 

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.