2017. május 29.

Népszerű sportesemények mellé állt a Cornexi

A befutók zabszeletekkel pótolhatták az elveszített energiát.

A 2017. május 27-én 14 órakor, a festői Belső-tó partjáról rajtolt a Tihanyi Félmaraton Fesztivál, amelyet idén a Cornexi is aktívan támogatott.

A Cornexi dietetikusa, Kleiber Krisztina maga is résztvevője volt a tihanyi futásnak: „A zab számos vitamint, ásványi anyagot, antioxidánst, valamint jó hatékonysággal beépülő növényi fehérjét tartalmaz, amely mellett ott van az összes növényi összetevő. Mivel a fehérje szervezetünk építőköve, testünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen annak egészséges formában történő bevitele. Fogyasztása kiemelten ajánlott egy-egy olyan, nagy energiát elégető sporttevékenység során, mint a futás.”

Ugyanezen a napon, 11:15-kor Mátrafüredről rajtolt a Kékes Csúcsfutás, amelynek indulóit egy-egy Cornexi zabszelet egészséges energiája segítette Magyarország csúcsára vezető útjukon.

A hazai tulajdonban lévő élelmiszeripari márka idén az eddigieknél is aktívabban kívánja támogatni a nagy múltra visszatekintő, az aktív és egészséges életmódot folytatók körében népszerű sporteseményeket. „Célunk, hogy a termékeinkkel ne csak a boltok polcain találkozzanak a fogyasztóink, hanem olyan rendezvények, események kapcsán is, amelyek a sport és az egészséges életmód mellett régóta elkötelezettek” – tette hozzá Szőke Imola, a Cornexi key account managere.