2013. március 04.

Nestlé-megbízás az Avantgarde-nak

A cég gabonapelyheinek digitális márkakommunikációjához kapcsolódik a feladat.

A cég gabonapelyheinek digitális márkakommunikációjához kapcsolódik a feladat.

Digitális megbízást kapott az Avantgarde a Nestlé teljes értékű gabonapelyhek népszerűsítésére. Az ügynökség már korábban is dolgozott a termékek PR-kommunikációján. 2013 januárjában indult a Nestlé Fitness Magyarország márkaoldal, illetve a Gabonakör nevet viselő, a kiegyensúlyozott életmóddal foglalkozó Facebook-oldal. Előbbi a fiatal városi hölgyeknek ad tippeket, utóbbi elsősorban édesanyáknak, családoknak kommunikál teljes értékű táplálkozás témában.

"Az indulás óta eltelt egy hónap végére az interakciót növelő játék, a releváns tartalom, a hirdetések valamint a márkák lelkes rajongótábora együtt megtette hatását: az elmúlt hetekben több mint 350 ezer embert értünk el, és volt olyan nap, amikor több mint 6500-an beszéltek a most indult oldalainkról valamilyen formában a Facebookon" – mondta el Juhász Lilla, az Avantgarde digitális tanácsadója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.