2013. március 04.

Nestlé-megbízás az Avantgarde-nak

A cég gabonapelyheinek digitális márkakommunikációjához kapcsolódik a feladat.

A cég gabonapelyheinek digitális márkakommunikációjához kapcsolódik a feladat.

Digitális megbízást kapott az Avantgarde a Nestlé teljes értékű gabonapelyhek népszerűsítésére. Az ügynökség már korábban is dolgozott a termékek PR-kommunikációján. 2013 januárjában indult a Nestlé Fitness Magyarország márkaoldal, illetve a Gabonakör nevet viselő, a kiegyensúlyozott életmóddal foglalkozó Facebook-oldal. Előbbi a fiatal városi hölgyeknek ad tippeket, utóbbi elsősorban édesanyáknak, családoknak kommunikál teljes értékű táplálkozás témában.

"Az indulás óta eltelt egy hónap végére az interakciót növelő játék, a releváns tartalom, a hirdetések valamint a márkák lelkes rajongótábora együtt megtette hatását: az elmúlt hetekben több mint 350 ezer embert értünk el, és volt olyan nap, amikor több mint 6500-an beszéltek a most indult oldalainkról valamilyen formában a Facebookon" – mondta el Juhász Lilla, az Avantgarde digitális tanácsadója.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)