Brand Bar Communicationsre keresztelte át Simon Attila ügyvezető a tulajdonában lévő Café Design grafikai ügynökséget.

Sem a cég profiljában, sem a munkatársak összetételében nem történt változás, Simon Attila irányításával továbbra is márka- és cégarculatok, csomagolás és kiadvány tervezés, belső terek, valamint app és webdesign grafika tervezésére fókuszál a Brand Bar.

Ez a névváltás egy 14 éves történet lezárása is egyben. A Design sztorija a Café csoporton belüli 2004-es megalakulással kezdődött, az akkor kialakított erős kötelék az utolsó években két lépésben laza partneri kapcsolattá alakult át. Első lépésként Simon Attila 2016-ban megvásárolta a Café Reklám Café Designban lévő üzletrészét, 2017-ben pedig egy tőkeemelés alkalmával új tulajdonosként György Attila és Kis-Szölgyémi Ferenc is csatlakozott a Café Designhoz.

A névválasztást a szakember a kifejezések játékosságával indokolta: benne van egyszerre a könnyedség és a tudományos skálázhatóság is.

Olyan cég kívánunk lenni, aki kutatásokkal is megalapozott megoldásokkal segíti megbízóit, de a kísérletező kedv sem hiányzik belőlünk.

Szarvas László, a Café csoportot összefogó holding cég, a Café Reklám Zrt. vezérigazgatója az együttműködés fennmaradásának lehetőségére helyezte a hangsúlyt, hiszen a Brand Bar szolgáltatása kiegészítheti a Café csoport tevékenységét.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

17 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.