2013. december 10.

Nevet vált a Hírek Média

Hangsúlyeltolódás történt a szolgáltatásokban, ezt jelzi az új név.

Hangsúlyeltolódás történt a szolgáltatásokban, ezt jelzi az új név.
Nagy Attila

ReachMedia néven, megújított portfolióval folytatja a Hírek Média. A cég 1998 januárjában indult média-, árösszehasonlító, illetve onlinemarketing-szolgáltatásokkal. 2010-ben jött a fordulópont, amikor Media Tools néven kreatívműhelyet hoztak létre.

„A Hírek Média név már nem tükrözte megfelelően azt a tevékenységet, amit valójában végzünk. Az elmúlt 3-4 évben a fókusz markánsan megváltozott, a tartalomszolgáltatás és a hírek gyártásának helyét fokozatosan átvette a digitális márkaépítés, illetve az ehhez kapcsolódó saját fejlesztésű eszköztár bővítése, mely ma már a piac feltérképezésétől a teljesítmény alapú szolgáltatásokig rendelkezésre áll”– mondta Nagy Attila, a ReachMedia társ-ügyvezetője.

A ReachMedia öt divíziót hozott létre. Az Online direkt marketingben a célcsoportelérésen, illetve az új fogyasztói bázis kiépítésén és aktivizálásán van a hangsúly; a Teljesítmény marketing a kattintás alapú hirdetési lehetőségeket fedi le; az E-kereskedelmi megoldások dobozos termékeket és szolgáltatásokat – pl.: webshopmotor, szobafoglalási rendszer, piactér alapú megjelenés – takarnak; a Piackutatás és analitika divízióban üzleti információk beszerzését és elemzését végzik; a Digitális márkaépítésben pedig online marketing és pr eszközök szerepelnek - áll a közleményben. Hozzáteszik: 2014-ben újabb fejlesztések várhatóak.