2011. április 01.

Nevet vált a Sanoma

A névváltás mögött a Sanomán belüli nemzetközi összeolvadás húzódik meg.

A névváltás mögött a Sanomán belüli nemzetközi összeolvadás húzódik meg.

2011. április 1-jétől Sanoma Media Budapest néven folytatja a Sanoma Budapest. A névváltással azt kívánja kifejezni a médiacég, hogy a print mellett az online, a mobil és a televíziós piacon is jelen van. A váltás nemzetközi hátterű: a finn tulajdonos Sanoma Corporation 2011 januárjában vonta össze egy divízióba a különböző médiatípusokat, Sanoma Media név alatt.

"Azon dolgozunk, hogy dinamikusan olyan médiavállalkozássá alakítsuk át magunkat, amely képes a médiatartalmak, a szolgáltatások és a kereskedelmi tevékenységek legszélesebb választékát nyújtani. Médiapiaci tevékenységünk egyre erőteljesebb lesz minden területen, amelyen az eddig megszerzett médiatudás és médiatapasztalat, médiapiaci szerepünk előnyt jelent. Az új cégnevünkkel mindezt a korábbinál sokkal pontosabban tudjuk kifejezni" - mondta el Szabó György vezérigazgató.

Címkék: sanoma

Elkészült az első nagy játszóházi médiakutatás

2 napja

A kutatásból kiderül, hogy a játszóház a fiatal családok egyik legkedveltebb helye, amely 20%-kal lekörözi az állatkertet, és 74%-kal a színházakat is, és majdnem felveszi a versenyt a tévénézéssel töltött idővel.