2012. szeptember 24.

Nevet vált az Euro RSCG

A névváltás mögött a Havas ügynökségi holding integrációs folyamatai állnak.

A névváltás mögött a Havas ügynökségi holding integrációs folyamatai állnak.

Havas Worldwide néven folytatja az Euro RSCG Worldwide. A lépés több, mint egyszerű névváltás, a közlés alapján azt jelzi, hogy egy márkanév alatt integráltabb szolgáltatást nyújtana a kommunikációs csoport. A változás a magyarországi irodát is érinti: az Euro RSCG Budapest szeptember 24-től Havas Worldwide Budapest néven folytatja tevékenységét.

"Egy évtizeddel ezelőtt azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy mi legyünk az első jelentős kommunikációs csoport, amely bevezeti a 'digital at the core' koncepciót, azaz hogy a digitális gondolkodás kerüljön az összes kreatív ügynökségi munka középpontjába. Most ismét úttörők vagyunk abban, hogy integráltuk a kreatív, a média és a digitális ügynökségeinket annak érdekében, hogy tökéletesítsük az együttműködésüket, ezáltal az ügyfeleinknek a kreativitás, az innováció és a gyorsaság egyedülálló kombinációját tudjuk nyújtani. Mi vagyunk az első kommunikációs csoport, amely egyetlen márkanév alatt egységes struktúrát és szakmai megközelítést kínál, ezzel könnyítjük meg ügyfeleink munkáját" - kommentálta a váltást David Jones, a Havas globális vezérigazgatója.

A Havas-csoport mostantól két fő részből áll. Az egyik a Havas Media, amelyhez az összes globális médiaügynökség tartozik - ezt Magyarországon az MPG Hungary jelenti. A másik a Havas Creative, amely magába a Havas Worldwide (korábban Euro RSCG Worldwide) hálózatot (75 országban 316 iroda), az Arnold Worldwide mikrohálózatot és minden egyéb, a csoporthoz tartozó kommunikációs ügynökséget foglal magában.

"Egyik szemünk sír, a másik nevet: egyrészt búcsúzunk az Euro RSCG névtől, amelyet a budapesti iroda az 1989-es alapítása óta visel, másrészről pedig nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a globális ügynökségi hálózatok között egyedülálló módon a Havas Worldwide magyar gyökerekkel rendelkezik. A változás nem csupán egy egyszerű névváltás, hiszen a mai naptól a Havas név egyet fog jelenteni a valódi integrált marketingkommunikációval az ügyfelek számára: a Havas Worldwide Budapest, a Havas Digital Hungary és a Havas Mediához tartozó MPG Hungary közösen fedi le a kommunikáció legfontosabb területeit: teljes körű kreatív és digitális szolgáltatások, illetve offline és online médiatervezési és -vásárlási feladatok" - tette hozzá Csurgó Balázs, a Havas Worldwide Budapest ügyvezetője.

 

David Jones-szal készült, a Médiapiac szaklapban már megjelent interjúnkat keddtől olvashatják portálunk látogatói. Ebben a felelős üzlet mellett a 'digital at the core' stratégiáról és az ügynökségi világ kihívásairól is beszél.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.