2018. január 31.

Nevet változtat az Intrum Justitia

A mai naptól kezdve Intrum néven folytatja tevékenységét a credit management cég.

2017. június 27-én egyesült Európa két vezető követeléskezelő vállalata, az Intrum Justitia és a Lindorff, így született meg az Intrum, a világ legnagyobb credit management vállalata, amely földrajzi lefedettségét, árbevételét és munkatársainak létszámát tekintve is piacvezető. A vállalatcsoport Európa 23 országában közel 8000 munkavállalót foglalkoztat - olvasható a közleményben.

Az egyesülés következtében a Magyarországon 25 éve jelen lévő Intrum Justitia is nevet változtat, a továbbiakban Intrum néven, megújult arculattal folytatja munkáját. A brandváltás semmilyen módon nem befolyásolja az Intrum működését, az ügyfeleknek, megbízóknak nincs teendőjük ezzel összefüggésben.

„Az egyesülésnek köszönhetően még több lehetőségünk nyílik arra, hogy az iparág megbízható vezetőivé és megújítóivá váljunk. Célunk, hogy a credit management piacát transzparens, emberközpontú irányba vezessük, mely tükrözi az általunk képviselt értékeket. Az integrációval járó név-, márka- és arculatváltás nem csupán technikai elem, hanem eszköz arra, hogy tovább formáljuk a követeléskezelés világát és annak megítélését" – mondta Felfalusi Péter, az Intrum magyarországi vezérigazgatója.

Címkék: gazdaság intrum