2014. október 28.

Nobilis Mártont nevezte ki Lázár János a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnökének

Giró-Szász András és Krakkó Ákos is szerepet kap a kormányzati kommunikáció körül.

Giró-Szász András és Krakkó Ákos is szerepet kap a kormányzati kommunikáció körül.

Nobilis Mártont - Nobilis Kristóf üzletember fiát - nevezte ki a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnökének Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter - írja az MTI. A Miniszterelnökség közleménye szerint november 3-ától Giró-Szász András vezeti a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárságot, a sajtófőnöki posztot pedig Krakkó Ákos tölti be.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal október 10-én kezdte meg működését, a közlés szerint azzal a céllal, hogy "összehangolja és ellenőrizze a kormányzat reklámokkal és PR-kommunikációval kapcsolatos közbeszerzéseit egységes és szabályozott célkitűzések alapján". A hivatalt Lázár János irányítja.

A hivatal felügyelete alá tartoznak a minisztériumok, a központi államigazgatási szervek és az irányításuk alá tartozó országos, területi és helyi illetékességű költségvetési szervek, továbbá azon állami tulajdonú gazdálkodó szervezetek, amelyek fölött az állam közvetlenül vagy közvetetten meghatározó befolyást képes gyakorolni.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.