2012. november 23.

Növekedés a TV2 anyacégénél

2012 harmadik negyedévében a digitális terület jelentette a növekedés legfontosabb motorját a ProSiebenSat.1-csoportnál.

2012 harmadik negyedévében a digitális terület jelentette a növekedés legfontosabb motorját a ProSiebenSat.1-csoportnál.

7,1 százalékkal 636,9 millió euróra nőtt a ProSiebenSat.1-csoport konszolidált árbevétele, miközben az egyszeri hatásoktól megtisztított EBITDA 2,3 százalékkal 167,3 millió euróra emelkedett 2012 harmadik negyedévében. A cégcsoport közlése szerint a nettó eredmény egyszeri tételek nélkül több mint kétszeresére, azaz 65,1 millió euróra nőtt. A digitális és ehhez kapcsolódó területek bevételei 49,7 százalékkal 85,9 millió euróra emelkedtek, ami a növekedés legerőteljesebb motorja a ProSiebenSat.1-csoport közlése szerint.

 

"Az elmúlt néhány év során folyamatosan új, növekedő piacokba fektettünk be. Most ennek a gyümölcseit aratjuk le. A Digitális és ehhez kapcsolódó területek közel 50 százalélos bevétel-növekedése a 2012 harmadik negyedévében felmutatott növekedés legerősebb motorja. A ProSiebenSat.1-ot a hagyományos televíziós szolgáltatóból a digitális szórakoztatóipar erőművévé alakítjuk át" - nyilatkozta Thomas Ebeling, a cégcsoport vezérigazgatója.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.