2014. november 13.

November 25-én osztják ki a Sándor Imre PR-díjakat

A díjkiosztó mellé szakmai program is társul.

A díjkiosztó mellé szakmai program is társul.

Következő kávéházi estje keretében adja át a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) az idei Sándor Imre PR-díjakat. Az MPRSZ idén harmadik alkalommal hirdetette meg pályázatát. A kávéházi estre és a díjátadóra november 25-én 18 órától a Mozsár Kávézó rendezvénytermében kerül sor.

A szakmai program részeként az iMedia, a Neticle, az Antavo és a Maven7 képviselői beszélnek arról, hogy a technológiai megoldások hogyan segíthetik a PR-kommunikáció hatékonyságát és eredményességének mérését. Az előadásokat kerekasztal-beszélgetés követi, s a hallgatóság is bekapcsolódhat a vitába.

Az eseményen ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők, ugyanakkor regisztrálni kell a titkarsag[kukac]mprsz[pont]hu e-mail címen. A regisztráció határideje november 24.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.