2012. szeptember 14.

Nyereményjátékkal serkent a Sága

Országos nyereményjátékot hirdetett a Sága Foods Zrt. a sonkáinak népszerűsítése érdekében.

Országos nyereményjátékot hirdetett a Sága Foods Zrt. a sonkáinak népszerűsítése érdekében. A heti nyeremények ajándékutalványok, a fődíj pedig egy személygépkocsi.

A sorsolásba való bekerüléshez egy promóciós szeletelt pulykasonkát kell vásárolni és a matricán található 8 jegyű kódot egy nem emelt díjas sms számra beküldeni, vagy a Facebookon regisztrálni.

A Sága közleménye szerint ezzel az aktivitásával is szeretné felhívni a figyelmet a minőségi pulykahús fogyasztásra, és ösztönözni a sonka termékek kipróbálását a hazai lakosság körében.

A promócióban a következő termékekkel lehet nyerni: az új Aszalt szilvás Selyemsonka (100g), Selyemsonka (100g, 200g), Pikáns Selyemsonka (100g), Sajtos Selyemsonka (100g), a Klasszikus-, és Füstölt ízű pulyka mellsonka (80g, 100g). A termékeket egyébként a cég szeptemberben akciós áron kínálja.

„A promócióba bevont termékpalettával szeretnénk mind a hagyományos ízeket, mind pedig az újdonságokat - mint például legújabb termékünket, az Aszalt szilvás Selyemsonkát – még szélesebb vásárlói körben népszerűsíteni. Idén először sorsolunk fődíjként egy autót, amivel nem titkolt szándékunk, hogy azokat is ösztönözzük a Sága pulykasonkák vásárlására, akik nem, vagy csak ritkán teszik kosarukba termékeinket. Célunk, hogy az értékes és rendkívüli ajándékokkal egy életre szóló, maradandó élményben részesítsük a leendő nyerteseket.” – mondta Hidegh Sándor, az FMCG-cég belföldi kereskedelmi igazgatója.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

2 napja

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

2 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.