2012. szeptember 14.

Nyereményjátékkal serkent a Sága

Országos nyereményjátékot hirdetett a Sága Foods Zrt. a sonkáinak népszerűsítése érdekében.

Országos nyereményjátékot hirdetett a Sága Foods Zrt. a sonkáinak népszerűsítése érdekében. A heti nyeremények ajándékutalványok, a fődíj pedig egy személygépkocsi.

A sorsolásba való bekerüléshez egy promóciós szeletelt pulykasonkát kell vásárolni és a matricán található 8 jegyű kódot egy nem emelt díjas sms számra beküldeni, vagy a Facebookon regisztrálni.

A Sága közleménye szerint ezzel az aktivitásával is szeretné felhívni a figyelmet a minőségi pulykahús fogyasztásra, és ösztönözni a sonka termékek kipróbálását a hazai lakosság körében.

A promócióban a következő termékekkel lehet nyerni: az új Aszalt szilvás Selyemsonka (100g), Selyemsonka (100g, 200g), Pikáns Selyemsonka (100g), Sajtos Selyemsonka (100g), a Klasszikus-, és Füstölt ízű pulyka mellsonka (80g, 100g). A termékeket egyébként a cég szeptemberben akciós áron kínálja.

„A promócióba bevont termékpalettával szeretnénk mind a hagyományos ízeket, mind pedig az újdonságokat - mint például legújabb termékünket, az Aszalt szilvás Selyemsonkát – még szélesebb vásárlói körben népszerűsíteni. Idén először sorsolunk fődíjként egy autót, amivel nem titkolt szándékunk, hogy azokat is ösztönözzük a Sága pulykasonkák vásárlására, akik nem, vagy csak ritkán teszik kosarukba termékeinket. Célunk, hogy az értékes és rendkívüli ajándékokkal egy életre szóló, maradandó élményben részesítsük a leendő nyerteseket.” – mondta Hidegh Sándor, az FMCG-cég belföldi kereskedelmi igazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.