2014. június 12.

Nyit a hirdetésekre az Instagram

Három piacon léphetnek előre az Egyesült Államok után.

Három piacon léphetnek előre az Egyesült Államok után.

Az amerikai piac után az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában találkozhatnak először hirdetésekkel az Instagram-felhasználók - írja a WARC. A site-ot 2012-ben vette meg a Facebook, azóta elérte a 200 milliós havi aktív felhasználói számot.

Miközben ez már szép szám, a cikk szerint óvatos nyitásra lehet számítani, hasonlóan az amerikai lépésekhez. Az Egyesült Államokban mindössze 2013 novembere óta lehet hirdetéseket látni az Instagramon. A site-on már intenzíven hirdető cégek közé tartozik többek között a Ben & Jerry's, a Levi's és a Taco Bell.

A siker kulcsát a releváns és vizuálisan szép kivitelezésű reklámok jelenthetik. Utóbbi elengedhetetlen, hiszen fotómegosztó oldalról van szó, és - mint az egyik szakértő megjegyzi - olyan élményre kellene törekedni, mint amilyet egy glossy magazin lapozgatásakor tapasztal a fogyasztó.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

14 órája

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

16 órája

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.