Az okosételeket forgalmazó ASUM Superlife Kft. direkt megbízása alapján az ügynökség kezeli a ChiaShake márka sajtókommunikációját és PR-kampányait.

A feladatot az teszi érdekessé, hogy egy teljesen új termékkategóriáról, az okosételekről kell kommunikálnia az ügynökségnek. Az okosételek olyan teljes értékű folyékony ételek, amelyek optimális arányban tartalmaznak minden fontos összetevőt, beleértve a tápanyagokat, a rostokat, a vitaminokat és ásványi anyagokat. Emellett segítenek megóvni a környezetet, mivel elkészítésük során nem keletkezik ételhulladék, a csomagolásuk pedig alacsony környezeti terheléssel jár. Ezzel szemben a hagyományos étkezés során csak Magyarországon közel kétmillió tonna élelmiszer kerül a kukába, az Európai Unió pedig évente mintegy 88 millió tonna élelmiszer-hulladékot termel, amelynek az értéke megközelíti a 143 milliárd eurót - írják.

Az étkezést helyettesítő első okosétel 2014-ben, az Egyesült Államokban jelent meg egy szoftvermérnök találmányaként, az elmúlt két évben pedig számos európai márka született. Ezek közül elsőként a cseh ChiaShake érkezett meg hozzánk, amelynek a különlegessége, hogy minden terméke gluténmentes, a vegán változatai pedig laktózmentesek is.

Fotó: ChiaShake

A PS:PRovocative az elmúlt hét évben több márka magyarországi bevezetését segítette kampányokkal és sajtókommunikációval, közöttük a román Gerovital kozmetikumokét, a kínai Honor mobiltelefonokét, valamint a német G DATA vírusirtó szoftverekét - teszik hozzá.

Ismert sztárokkal kampányol a Samsung

3 órája

Nánási Pál készített magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről.