2011. május 12.

Okostelefonnal alakíthatjuk a szórakozóhelyek zenei kínálatát

Az új szolgáltatást 270 szórakozóhelyre akarják ″bekötni″, cél a nemzetközi piacok meghódítása is.

Az új szolgáltatást 270 szórakozóhelyre akarják ″bekötni″, cél a nemzetközi piacok meghódítása is.

Noispot néven indult új szolgáltatás, melynek keretében egy állomást szerelnek fel a szórakozóhelyen, s ehhez kapcsolódva a vendégek okostelefonjuk böngészőjéből vagy egy alkalmazással tudják alakítani a hely aktuális zenei kínálatát. A lejátszandó számokról és azok sorrendjéről a beérkezett lájkok alapján dönt a rendszer.

"Vendégként közösen dönthetjük el a mobilunk segítségével, hogy milyen zenéket szeretnénk hallgatni, milyen sorrendben. Eközben megismerjük és megváltoztatjuk a környezetüket, amitől jobban, komfortosabban érezzük magunkat. Ez a szórakozás lényege: jobban érezni magunkat. És a szórakozóhely tulajdonosa számára sem utolsó, hiszen az elégedettebb vendég többet költ" - mondta el Zsigó Dávid, a Noispot egyik alapítója.

A fejlesztést a Rézangyal Bistróban tesztelték, de az idei tervek között 270 további szórakozóhely felszerelése szerepel. Először két budapesti egységben indítják el a Noispotot, de már folynak tárgyalások Berlinben és Londonban is.

"Mindezt saját erőből értük el, hiszen a működési modell már most rentábilis, ráadásul a megoldásban még számos kiaknázatlan üzleti lehetőség rejlik. Annak érdekében, hogy még intenzívebb legyen a globális terjeszkedés, már több kockázati tőkebefektetővel is tárgyalunk. Az eddigi tapasztalatok alapján úgy látjuk, hogy 2015-re már világszinten is markáns lefedettséget érhetünk el" – tette hozzá Márai László társalapító.

Címkék: zene okostelefon horeca

Lehallgatással is felléphet a GVH

2020. október 14.

Két rendkívül fontos, az eddigi versenyjogi szabályozást átíró változás is történt a közelmúltban, amely bővíti a Gazdasági Versenyhivatal mozgásterét a kartellek elleni küzdelemben.