2013. január 07.

Okostelefonos fronton erősít az eNET

Ezért hozták a céghez Pintér Róbertet.

Ezért hozták a céghez Pintér Róbertet.

A korábbiaknál nagyobb hangsúlyt kap a mobilterület az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.-nél. "Az eNET-nél az elmúlt 11 évben az infokummunikációs területen folytatott hazai és nemzetközi kutatások, illetve az ezekre épülő tanácsadási szolgáltatások szerves részévé váltak a mobil eszközök. Cégünk több új fejlesztéssel reagál a megváltozott piaci igényekre, amihez igyekszünk a legjobb szakértőket megnyerni" - nyilatkozta ennek kapcsán Kis Gergely partner.

Ezen törekvések jegyében igazolták le Pintér Róbertet. Ahogyan azt már megírtuk, a szakember Head of Mobile Research pozícióba érkezett a kutatócéghez. Pintér Róbert, aki korábban az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója volt, elmondta: "Izgalommal várom, hogy az okostelefonokkal és az online kutatással kapcsolatos tudásomat az eNET-nél kamatoztathassam a jövőben. Évek óta foglalkozom mind a két területtel, ezek ötvözése nagyon érdekes kihívásnak ígérkezik. Célunk, hogy a piac számára a legkorszerűbb mobil online kutatási megoldásokat nyújtsuk, ezzel is segítsük a magyar és nemzetközi fejlesztéseket."

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

1 napja

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.