2012. október 11.

Október 18-án rendezik az Effie-gálát

70 döntőbe jutott pályázat összesen 40 díjat (plusz a Platina Effie-t) vihet haza.

70 döntőbe jutott pályázat összesen 40 díjat (plusz a Platina Effie-t) vihet haza.

11. alkalommal rendezi meg az Effie Díjátadó Gálát a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) és a Reklám Világszövetség (IAA) magyar tagozata. A rekordszámú nevezés közül 70 jutott rövidlistára, melyeket összesen 57 ügynökség jegyez.

Összesen 40 díj + a Platina Effie talál gazdára a gálán, amelyet immár szokás szerint a Nemzeti Színházban rendeznek meg, október 18-án. Idén 120 zsűritag bírálta el a rekordszámú, összesen 125 nevezést.

A legtöbb alkotást az Élelmiszer, a Szolgáltatások, és a Fogyasztási cikkek kategóriából juttattak a döntőbe. A most debütált Big Marketing Idea kategóriából szintén több pályázat eljutott a rövidlistára.

A gálaesten a díjak átadásán és az állófogadáson túl a Magashegyi Underground fellépése szerepel a programban. A szervezők tájékoztatása szerint a díj honlapján még mindig lehet belépőjegyeket igényelni.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.