2012. október 11.

Október 18-án rendezik az Effie-gálát

70 döntőbe jutott pályázat összesen 40 díjat (plusz a Platina Effie-t) vihet haza.

70 döntőbe jutott pályázat összesen 40 díjat (plusz a Platina Effie-t) vihet haza.

11. alkalommal rendezi meg az Effie Díjátadó Gálát a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) és a Reklám Világszövetség (IAA) magyar tagozata. A rekordszámú nevezés közül 70 jutott rövidlistára, melyeket összesen 57 ügynökség jegyez.

Összesen 40 díj + a Platina Effie talál gazdára a gálán, amelyet immár szokás szerint a Nemzeti Színházban rendeznek meg, október 18-án. Idén 120 zsűritag bírálta el a rekordszámú, összesen 125 nevezést.

A legtöbb alkotást az Élelmiszer, a Szolgáltatások, és a Fogyasztási cikkek kategóriából juttattak a döntőbe. A most debütált Big Marketing Idea kategóriából szintén több pályázat eljutott a rövidlistára.

A gálaesten a díjak átadásán és az állófogadáson túl a Magashegyi Underground fellépése szerepel a programban. A szervezők tájékoztatása szerint a díj honlapján még mindig lehet belépőjegyeket igényelni.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.