A Próbakőt választotta hazai kommunikációjának erősítéséhez az olasz papíripar úttörő vállalata. A Lucart két éve lépett a magyar piacra, idén ősszel avatta fel új üzemét Nyergesújfalun, és ehhez kapcsolódóan keresett új partnert kommunikációs céljai megvalósításához. A felkérés a Worldcom PR Group milánói partnerügynökségén keresztül érkezett - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

A több nemzetközi ügyféllel is rendelkező ügynökség portfóliója tovább bővült, az olasz Lucart Grouppal idén nyáron kezdték a közös munkát. Az együttműködés elsősorban a vállalati kommunikáció erősítését célozza meg, ám a Próbakő felelt a vállalat új, nyergesújfalui üzemének hivatalos megnyitó ünnepségének teljes körű lebonyolításáért is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

A Pasquini család által 65 évvel ezelőtt alapított Lucart Európa egyik piacvezető vállalata. MG papírokat, háztartási higiéniai papírtermékeket, például WC-papírt, konyhai törlőkendőt, szalvétát, papírterítőt, zsebkendőt és airlaid termékeket gyárt, három üzletágban is tevékenykedik.

„A felkérés a Worldcom PR Group nemzetközi ügynökséghálózatán keresztül érkezett, mivel a Lucart Group lead ügynöksége a milánói székhelyű partner-ügynökségünk” – fogalmazott közleményben R. Nagy András, a Próbakő Kft. ügyvezető partnere. Az ügynökség feladatai közé tartozik többek között a sajtókapcsolati munka, kommunikációs tanácsadás, valamint egyéb szövegírói feladatok.