Az M4 Sport élő közvetítésének szüneteiben a televízió szakértői, műsorvezetői, valamint olimpiai és világbajnokok elemzik majd az eseményeket.

A Szurkolói Központ az olimpia ideje alatt hétköznaponként délután 3-tól este 11-ig, hétvégén pedig a családi napok keretében már délelőtt 10-től, folyamatos sportközvetítéssel és izgalmas programokkal várja a nézőket a Március 15. téren.

Augusztus 6-án a délelőtti kapunyitást követően izgalmas közvetítésekkel várják az érdeklődőket, akik már az első napon szurkolhatnak többek között a magyar úszóknak, Verrasztó Dávidnak, vagy akár Hosszú Katinkának, a sportlövőknek, a tornász Hidvégi Vidnek, a wimbledoni páros döntős Babos Tímeának, vagy a vívó Szász Emesének.

A Vodafone örömmel állt a Szurkolói Központ mellé – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke. Két évvel ezelőtt a budapesti vízilabda Eb idején több ezren szurkoltak a magyar válogatottaknak az ugyanitt felállított Vodafone Vízilabda Arénában és annak közvetlen környezetében, az elmúlt hetekben a Labdarúgó Eb idején pedig minden korábbinál többen tapasztalhatták, mekkora élmény közösen szurkolni és ünnepelni a sikereket egy világversenyen.

A mintegy 700 négyzetméteres helyszín nyitott, könnyen átjárható és akadálymentesített lesz. A teret a 35 négyzetméteres kivetítő uralja majd, a Szurkolói Központ területén a nézők kényelmes körülmények között szurkolhatnak a magyar sportsikerekért. A helyszín külön érdekessége, hogy a LED-falat nem csupán nézni lehet, de fel is lehet menni a tetejére. A speciális kialakítású LED-fal tetején egy kilátó található, ahonnan egészen különleges módon lehet majd a budapesti panorámát élvezni.

„Az M4 Sportnak születése óta az a küldetése, hogy elvigye a sportélményeket az emberekhez. A csatorna egyetlen év alatt bebizonyította, hogy összehozza és összeköti a magyarokat, legyen szó a hazai, nemzeti bajnokságokról, vagy éppen most az olimpiáról. Ezt is kifejezendő választottuk az M4 Sport nyári szlogenjéül a #veletekvagyunk fordulatot, amellyel az olimpia ideje alatt a szurkolók üzenhetnek is a magyar sportolóknak” – mondta Vaszily Miklós, az MTVA megbízott vezérigazgatója.

A nyitástól az élő közvetítés kezdetéig az előző napi versenyszámok ismétlésére kerül sor a látogatókat megmozgató sportvetélkedők, illetve a hétvégi családi programok mellett, majd délután és este az élő közvetítéseken lesz a hangsúly, magyar olimpikonok és sportszakértők közreműködésével. A Szurkolói Központból az M4 Sport az élő közvetítések között több alkalommal élőben jelentkezik majd.

„A Samsung Electronics az olimpia hivatalos partnereként az idei játékok alatt is minden erejével azon van, hogy mind az olimpikonok, mind a szurkolók számára innovatív megoldásaival biztosítsa a határokon átívelő kommunikációt. Szeretnénk, hogy a magyar szurkolók is testközelből tapasztalhassák meg az olimpia hangulatát és szellemiségét, ezért a sportrajongók kipróbálhatják a Samsung legújabb mobil termékeit, amelyek a sportolók olimpiára való felkészülését is segítették” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes hangsúlyozta, hogy a Főváros számára kiemelten fontos olyan helyszínek és események támogatása, amelyek lehetővé teszik, hogy a családok hasznos, minőségi időt tölthessenek együtt. Ezért is álltak együttműködő partnerként a Szurkolói Központ mellé, hiszen amellett, hogy remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít a családok számára, még a sport szeretetére is megtanítja a gyerekeket a közös szurkolás élményén keresztül.

A Szurkolói Központ ideje alatt számos, a közvetítéseket kísérő rendezvényre is sor kerül, így folyamatosan zajlik majd az új és használt, de jó állapotú sportszerek gyűjtése is. A kedvezményezettek a Vodafone Digitális Iskola Program keretében az ország 25, döntően hátrányos helyzetű iskoláiban tanuló gyermekek lesznek.

Vaszily Miklós

 

Felesége jogász, két gyermekükkel Telkiben élnek egy családi házban.

 

Nézze meg Vaszily Miklós teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.