2013. január 04.

Olvasókkal szilveszterezett a Blikk

Negyedik alkalommal zárta utcabállal az évet a bulvárnapilap. A kiadó szerint több mint 10 ezer ember ünnepelt.

Negyedik alkalommal zárta utcabállal az évet a bulvárnapilap. Több mint 10 ezer ember ünnepelt az ország egyik legnagyobb szilveszteri rendezvényén, majd köszöntötte együtt a Blikk-buli sztárjaival az új évet.

Szilveszter napján szórakoztató színpadi programmal – fellépésekkel, koncertekkel, büfészigettel – várta ingyenes rendezvényére olvasóit a Blikk a belváros szívében, az Erzsébet téren. A közönség szórakozását nyolc fellépő biztosította a bulin.

A színpadi műsor fél nyolckor kezdődött, de sokan már ezt megelőzően a helyszínre érkeztek, hogy minél közelebb kerüljenek a színpadhoz és kedvenceikhez. A műsort az Irigy Hónaljmirigy nyitotta meg. Őket követte a Roy&Ádám trió, majd a Unique együttes.

Az este további részében Tóth Gabi-, Sub Bass Monster-, valamint SP-koncert és Children of Distance lemezbemutató koncert szórakoztatta a közönséget. Éjfél előtt óriáskivetítőkön követhették a bulizók a visszaszámlálást, majd Himnusz köszöntötte az új évet. Az este utolsó fellépője a We Are Rock Stars volt.